Daniel Olsson

Jag är uppvuxen i Romelanda, strax utanför Kungälv. Träning och idrott har länge varit en stor del av mitt liv. Jag har testat på allt från simning och gymnastik till fotboll och golf. Fotboll spelade jag under 13 års tid där jag började i Romelandas pojklag och slutade som juniorspelare i IFK Göteborg.

Vid 16-åring började jag med styrketräning, något som har utvecklats till ett stort intresse för mig. Men för en hälsosam, vältränad och sund kropp räcker inte styrketräning, utan allsidighet är något som jag står för. Min träning idag består av tyngdlyftning, styrkelyft, volymträning, konditionsträning, intervallträning, spänst, rörlighet, detta för att få en komplett fysik och framförallt en funktionell kropp.

Jag är Lic. Personlig Tränare och Träningsinstruktör genom SAFEScandinavian Academy of Fitness Education samt Diplomerad Massör för Klassisk Massage och Idrottsmassage. Utöver detta har jag läst:

  • Idrott & Hälsa i ett samhällsperspektiv 7,5 hp
  • Idrott, Ledarskap & Lärande 7,5 hp
  • Idrott, Fostran & Socialisation 7,5 hp
  • Leadership in Sport and Health Promotion 7,5 hp
  • Idrottsmedicin 7,5 hp och Idrottsfysiologi 7,5 hp

Samtliga kurser är utförda vid Umeå universitet.
Jag har även läst 2 år inom Osteopati, detta för att utöka min kunskaper om kroppen för att kunna hjälpa fler människor till en starkare och friskare kropp.

Hälsningar,
Daniel

Mina Tjänster

PT-Träning

Kom i form med personlig träning.
Alla pass är 60 min. Hälsoanalys ingår i samtliga paket från 5 PT-timmar och uppåt.

1 PT-timma 650:-
5 PT-timmar 2900:- (580:-/ tim)
10 PT-timmar 5600:- (560:-/ tim)
20 PT-timmar 11.000:- (550:-/ tim)

 

Bokas via

daniel_olsson89@hotmail.com

Träningsschema & PT-träning 60 min

Träningsschema med övningar som du kan träna på egen hand, hemma eller på gymmet. Jag startar upp dig med 60 min PT-träning med träningsschemat som är
skräddarsytt efter dina förutsättningar och behov. Hälsoanalys ingår.

Pris 1990:- inkl. moms

Tid/tillfälle: 60 min

Bokas via

daniel_olsson89@hotmail.com

PT-Duo

Personlig träning för två – träna tillsammans!

Att träna tillsammans med någon är både roligt och motiverande. Att uppmuntra varandra till en bättre livsstil, att genomföra loppet eller ge varandra tid att umgås på ett roligt och utvecklande sätt. Alla pass är 60 min. Hälsoanalys ingår.

5 PT-timmar 2900:- (290:-/ tim/person)
10 PT-timmar 5600:- (280:-/ tim/person)
20 PT-timmar 11.000:- (275:-/ tim/person)

Bokas via

daniel_olsson89@hotmail.com

PT-Grupp

Träningspass i förbokade grupper.
Till exempel för nybörjare som inte vill gå till gymmet till den träningsvane som vill ha mer personlig träning. Boka dig, dina kollegor, familj eller ditt kompisgäng!
Minst 3 personer 3 ggr (60 min)

 

Pris 580:- inkl. moms/person

Tid/tillfälle: 60 min

Bokas via:

daniel_olsson89@hotmail.com

Massage

60min helkropps massage 500kr
45min massage 400kr
30min massage 300kr

Bokas via:
daniel_olsson89@hotmail.com

Samtliga tjänster bokas genom att skicka mail till: daniel_olsson89@hotmail.com

PersonBästa

PersonBästa är en nytillverkad kosttillskottsserie med svensk tillverkad kvalitetsprotein samt prestationshöjare som är utvecklade för att nå Dina personliga mål. Kosttillskott beställs genom webbutiken, läs mer om vår klädkollektion på undersidan Daniel Olsson.

Allsidig träning

Jag tror på allsidiga träningsformer och utövar personligen ett flertal träningsvarianter med bland annat tyngdlyftning, styrkelyft, volymträning, konditionsträning, intervallträning, spänst, rörlighet, detta för att få en komplett fysik och framförallt en funktionell kropp

Vidareutbildning

Med ett flertal Högskoleutbildningar i ryggen antar jag numera nya utmaningar genom att utföra en 5-årig Masterexamen inom Osteopati, detta för att utöka min kunskaper om kroppen för att kunna hjälpa fler människor till en starkare och friskare kropp.