Gruppträning

Passbeskrivning

PT-grupp gruppträning
En liten grupp som tränar efter gruppens förutsättningar under varje träningstillfälle. Passet inriktar sig på styrketräning med basövningar och funktionella övningar som passar individen som gruppen. Detta pass bokas under gruppträning och avbokningen måste ske senast 10 timmar innan passets start, annars debiteras passets avgift på 85kr (om inte intyg från vårdcentral uppvisas.) Detta är på grund av de fåtal platser som finns.

SomaMove® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Inom SomaMove® arbetar vi med något vi kallar “en möjlighet”, det är alla de träningsbara aspekterna förenade. Med träningsbar aspekt avser vi kondition, uthållighet styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination. Vi segregerar dem aldrig utan låter dem fylla kroppen som en möjlighet.

 

85kr per tillfälle swish 1232221414
Du kan även använda ditt 10-kort!

OBS: Bokningen sker alltid via vårt bokningssystem som har korrekta samt uppdaterade tider då vissa veckor kan se annorlunda ut. Är det mindre är 3 stycken antal personer bokade på pass skickas avbokning ut via mail/sms ca tre timmar innan aktuellt pass. Bokning görs här!