Kontakta mig

Vill Du boka tid hos mig för hälsoinspiration, kostrådgivning eller träningsplanering – tveka inte att kontakta mig vid frågor, funderingar och bokningar.

Ditt namn*

Din epost*

Ditt meddelande

Kontaktinformation

E-post: halsoinspiratorenlidkoping@gmail.com
Adress: Hälsoinspiratören Lidköping
Skaragatan 48
531 33 Lidköping, Sverige

Bokning

Är Du intresserad av mina tjänster och vill påbörja resan mot en hälsosammare livsstil? Tveka inte att kontakta mig via kontaktformuläret till vänster eller boka tid direkt genom min onlinebokning. Efter lagt bokning får Du ett bekräftelsemail med bokningsinformationen. Boka tid online här.

 

VAD ÄR GDPR?
Lagen som ökar skyddet för din data och din personliga information.
I kortet kan man säga att ingen har rätt att lagra eller hantera våra personuppgifter utan vår vetskap och samtycke.
Samtycke
Personuppgifterna är till för att kundregistrera och kunna boka sig i BokaDirekt samt användning om man önskar faktura, kostupplägg och träningsupplägg. Dessa aktörer har i sin tur GDPR skydd och lämnar inte ut några personuppgifter.
-Frivilligt- Att lämna sina personuppgifter
-Specifikt- För att kunna utföra tjänsterna som innefattar kontakt via mail, kostupplägg, träningsupplägg, bokningssystem och fakturering.
-Påminnelse- Att kunna skicka påminnelse innan bokat besök samt mail vid specifika erbjudanden.

Vi tar säkerheten för dina personuppgifter på största allvar och använder endast dina uppgifter  för att kunna informera om viktiga förändringar i programmen och för att kunna ge bra support.